Dorohoi News Logo

Ouă umplute cu somon

oua-umplute

Ingrediente:
6 oua fierte tari,
150 g telemea de oi,
2 lg de smantana,
2-3 codite de ceapa verde.

Pt. crema de somon:
150 g somon afumat,
100 g unt,
1 lg zeama de lamaie,
piper macinat.

Pt. decor:
frunze de salata verde,
patrunjel verde,
4-5 ridichi.

Mod de Preparare: Fierbi ouale, le lasi in apa rece, le cureti de coaja si le tai in jumatate pe orizontala. Scoti galbenusurile si le mixezi cu telemeaua de oi si galbenusurile. Adaugi ceapa tocata marunt si amesteci bine. Separat, mixezi somonul taiat marunt cu untul moale, zeama de lamaie si condimentezi cu piper alb macinat. Cu ajutorul unui pos, umpli albusurile fierte cu crema de somon, apoi cu cea de branza, asezi ouale pe un platou tapetat cu frunze de salata si decorezi cu patrunjel verde.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web