Dorohoi News Logo

Salată din piept de pui cu crutoane

salata-cu-pui-și-crutoane

Ingrediente:
500-600 g piept de pui
o bagheta
4 rosii
o salata verde
200 g cascaval
3 bucatele usturoi
sucul de la o lamaie
sucul de la o portocala
o lingurita zahar
busuioc uscat
cimbru uscat
ulei de masline
sare
piper.

Mod de Preparare: Spalam bine pieptul de pui si il stergem cu un servet de bucatarie. Il taiem in bucatele mai mici, condimentam cu sare, piper, cimbru si stropim cu ulei de masline. Intr-o tava punem puiul si il dam la cuptor pana se rumeneste. Dupa ce este gata il punem putin la rece. Alternativ pregatirii puiului facem crutoanele. Taiem bagheta in bucatele, condimentam cu sare, bucuioc, usturoiul maruntit si prajim in putin ulei de masline la foc mic circa 5 minute.

Pregatim sosul. Amestecam sucul de portocale, de lamaie, zaharul, sarea, busuiocul si uleiul de masline pana ce se combina aromele. Spalam bine salata, o rupem in bucati si o punem intr-un bol. Adaugam pieptul de pui, crutoanele, rosiile taiate bucatele, cascavalul bucati mici si sosul. Servim preparatul imediat ce este gata.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web