Dorohoi News Logo

Rulouri de dovlecei cu caș la cuptor

rulouri-de-dovlecei

Ingrediente: 
1-2 dovlecei
300 g cas de oaie
5 oua
2 linguri smantana
2 gogosari
1 legatura patrunjel verde
sare, piper, delikat dupa gust

Mod de Preparare: Curatam dovleceii apoi ii taiem felii foarte subtiri pe lungime. Ii saram si ii lasam sa stea un pic. Intre timp ne ocupam de umplutura. Dam 200 g de cas pe razatoarea mica, 1 gogosar curatat il taiem cubulete, adaugam 1/2 legatura patrunjel verde tocat si adaugam 1 ou sa lege compozitia. Condimentam cu sare, piper, delikat dupa gust. Gososarul ramas il spalam, scoatem samburii apoi il umplem cu umplutura si il asezam in mijlocul formei sau tavii in care punem hartie de copt sau folie unsa in prealabil cu ulei. Punem pe fiecare felie de dovlecel cate 1 lingurita din umplutura de cas, rulam si ii asezam in picioare in forma in jurul gogosarului umplut pana forma se umple. Restul de cas il dam pe razatoarea mica, adaugam restul de oua, patrunjel verde tocat, cele 2 linguri de smantana si condimentam cu sare dupa gust, turnam compozitia peste rulourile de dovlecei si dam totul la cuptor pentru circa 30 minute.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web