Dorohoi News Logo

Salată Caesar cu sos de iaurt

salata-caesar

Ingrediente:
300 g piept de pui
1 salata mare romaneasca
4 felii de paine
4 linguri iaurt natural
1 lingurita mustar
lamaie
ulei de masline
sare de mare
piper
4 felii cascaval

Mod de Preparare: Pieptul de pui il sarati si piperati bine si il frigeti pe grill pana se face. Il pastari la cald. Salata o spalati bine si o uscati bine de apa. De preferabil pe un prosop de bucatarie sa absoarba toata apa de pe frunze.
Sosul: Intr-un bol amestecati iaurtul, mustarul, putin ulei de masline, sare si piper.
Crutoanele: Taiati feliile de paine in cubulete si le prajiti in putin ulei de masline.
Asamblare: Asezati frunzele de salata rupte pe un platou, adaugati pieptul de pui taiat cubulete, cascavalul la fel taiat, crutoanele si sos de iaurt din belsug.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web