Dorohoi News Logo

Salată de dovleac, cartof, ridichi și feta

salata-de-dovleac-cartof-ridichi

Ingrediente:
80gr dovleac placintar
80gr cartofi
Salata
cateva ridichi
50gr de feta
Asezonare:
Ulei de masline
Otet balsamic
Sare
Chimion

Pentru decor:
seminte de susan
Seminte de floarea soarelui

Mod de Preparare: Curatati de coaja dovleacul placintar si cartofii. Taiati-i in cuburi mici. Amestecati-i cu o lingura de ulei de masline, un praf de sare si chimion si gatiti-i 30 de minute la 180° C.  Între timp, aranjati o mana de salata pe o farfurie. Spalati ridichile si taiati-le in felii. Taiati feta in cuburi. Imediat de cartofii si dovleacul s-au fiert, scurgeti si asezati-i peste salata. Adaugați inelele de ridiche si bucatile de feta. Se orneaza cu susan si seminte de floarea-soarelui, apoi se condimenteaza cu un strop de ulei de masline si otet balsamic.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web