Dorohoi News Logo

Rulouri de pui cu legume

rulouri

Ingrediente:
un piept de pui
150 g amestec mexican
o buc pastrama afumata
3 -4 ciuperci
100 gr cascaval
2 oua
faina
pesmet cu verdeata
sare
piper

Mod de Preparare: Pieptul de pui se feliaza in bucati potrivite. Se bat cu ciocanul de snitele, le condimentam cu sare si piper dupa care asezam umplutura astfel: intai punem felii subtiri de pastrama, ciuperci, amestecul mexican iar la final adaugam cascavalul ras sau cubulete. Se ruleaza cu grija, prindem cu scobitori daca este nevoie si trecem rulourile intai prin faina apoi prin ou batut iar la sfarsit prin pesmet. Se prajesc in baie de ulei la foc potrivit apoi se scot pe un prosop de hartie. Se servesc ca atare ca aperitiv sau ca fel principal insotite de o garnitura la alegere.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web