Dorohoi News Logo

Prăjitură cu mere rase

prajitura-cu-mere

Ingrediente:
140 g faina
3 oua
40 g unt
100 g zahar
1 lingurita praf de copt
1 pliculet vanilie
2 mere mari
un praf de sare
1/2 lingurita scortisoara
zahar pudra si migdale feliate pentru decor

Mod de Preparare: Intr-un bol batem spuma ouale impreuna cu zaharul, vanilia si un praf de sare. Adaugam untul taiat cubulete in compozitie. Mixam bine. Atentie, margarina sa fie la temperatura camerei. Adaugam in compozitie faiana amestecata cu praful de copt. Merele le curatam de coaja si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Le adaugam in compoztie impreuna cu scortisoara. Amestecam cu o spatula pana se omogenizeaza. Turnam compozitia intr-o tava tapeta cu hartie de copt si dam prajitura la cuptorul preincalzit la 180 gradeC, pentru 40 de minute. Cat este inca calduta o presarati cu zahar pudra si cu migdale feliate.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web