Dorohoi News Logo

Mini tarte - FOTO

6

Ingrediente:
2 aluaturi de foietaj
120 gr pudra de migdale
100 gr zahar
2 oua
50 de gr unt moale
50 gr pepite de ciocolata
1 galbenus

Mod de Preparare: Desfaceti aluatul de foietaj si taiati cercuri cu ajutorul formei de taiat biscuiti. Aranjati jumatate din cercurile de aluat pe o tava cu hartie de copt si fixati bine cate un bat de frigaruie, apasand usor. Se amesteca untul cu ouale, apoi se adauga zaharul. Apoi adaugati pudra de migdale si terminati cu pepitele de ciocolata. Puneti 1 lingura din crema de migdale in centrul fiecarui cerc de aluat, apoi acoperiti cu un al doilea cerc de aluat. Apasati bine pe margini. Ungeti fiecare aluat cu galbenus, apoi trasati modele folosind varful unui cutit. Coaceti 25 min la 180°C.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web