Dorohoi News Logo

Brioșe cu banane și cireșe uscate

briose-cu-banane-nuca-de-cocos

Ingrediente:
4 banane coapte (aproximativ 500 g cu coaja)
125 g unt
100 g zahar
2 oua
175 g faina
2 lingurite praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat
100 g nuca de cocos (deshidratata)
100 g cirese deshidratate

Mod de Preparare: Se topeste untul si se lasa sa se raceasca. Intre timp se fac bananele piure. Intr-un vas se freaca untul impreuna cu zaharul. Se adauga piureul de banane si ouale. Se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si bicarbonatul. Se adauga nuca de cocos si ciresele. Se tapeteaza o tava pentru briose, se imparte compozitia si se baga in cuptorul preincalzit la 170 grade pentru 30-35 minute. Dupa ce se scot se lasa 10 minute in tava si apoi se racoresc pe un gratar.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web