Dorohoi News Logo

Budincă de spanac cu mozzarella

budinca

Ingrediente:
150 grame spanac crud
2 linguri ulei masline
200 grame branza Mozzarella rasa
2 legaturi ceapa verde
6 oua
Sare
Alte mirodenii

Mod de Preparare: Incalziti cuptorul la 190 grade celsius. Ungeti cu ulei un vas de Yena. Intr-o tigaie puneti uleiul de masline si caliti spanacul 2-3 minute pana se inmoaie. Adaugati apoi spanacul pe tot cuprinsul vasului Yena astfel incat toata suprafata acestuia sa fie acoperita. Deasupra puneti branza Mozzarella rasa si ceapa taiata cubulete. Separat bateti ouale cu sare si cu ce mirodenii doriti (coriandru, nucsoara, etc.), apoi turnati aceasta compozitie peste spanac si celelalte ingrediente din vasul Yena, iar cu ajutorul unei furculite amestecati bine toate componentele. Se da la cuptor 35-40 de minute. Se serveste calda.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web