Dorohoi News Logo

Clătite cu dovlecei

clatite

Ingrediente:
2 oua
o cana apa minerala (bere, lapte)
un dovlecel potrivit
2-3 linguri ulei
marar
patrunjel
sare, piper
o cana faina
cascaval ras (cate 2 linguri pentru fiecare clatita)

Mod de Preparare: Dovlecelul se curata de coaja, se rade, se presara cu sare si se scurge foarte bine de zeama. Se bat bine ouale cu sare si un praf de piper, se adauga apa minerala, uleiul si faina. Amestecam bine sa se uniformizeze compozitia. La sfarsit adaugam dovlecelul si verdeata tocata marunt. Lasam compozitia la frigider pentru 20-25 minute sa se odihneasca. Prajim apoi clatitele pana se rumenesc pe ambele parti. Le scoatem si cat sunt fierbinti, le umplem cu cascaval ras si le rulam sau le impaturim in patru.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web