Dorohoi News Logo

Ciuperci umplute

ciuperci-umplute-de-post-o

Ingrediente:
10 ciuperci potrivite
1 ceapă
1 roșie
Sare
Piper
1 legătură pătrunjel
1 legătură mărar
Ulei de măsline
 
Mod de preparare: Ciupercuțele se spală, li se rup codițele și se decojesc de primul strat de pieliță. Se pun la scurs cu pălăria în jos. Între timp se toacă binișor codițele și se amestecă cu ceapă tocată mărunt, cu pătrunjelul și mărarul tocat și roșia tăiată cubulețe mici. Se amestecă toate și se potrivesc de sare și piper. Apoi se pune câte un strop de ulei de măsline în fiecare ciupercă. Se pun la copt, în cuptorul încălzit cu un sfert de oră înainte. La cuptor rămân timp de aproximativ 15 minute, la foc mediu. Când sunt deja rumenite, înseamnă că sunt gata de mâncat. Poftă bună!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web