Dorohoi News Logo

Biscuiți rapizi din 5 ingrediente

2

Ingrediente:
350 de grame de făină albă;
4 lingurițe de praf de copt;
4 lingurițe de zahăr;
1 linguriță de sare;
500 de mililitri de smântână grasă.

Mod de preparare: Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Între timp, într-un bol încăpător, cerne făina cu praful de copt și adaugă zahărul și sarea. Mai departe, toarnă întreaga cantitate de smântână. Amestecă până când toate ingredientele se încorporează. Tapetează tava cu hârtie de copt unsă cu unt sau ulei. Formează biluțe (cât încap într-un pumn) și așază-le în tavă. Bagă tava în cuptor.
Atunci când observi că biscuiții capătă o crustă aurie, scoate-i din cuptor (după aproximativ 17-20 de minute). Servește-i calzi!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web