Dorohoi News Logo

Frigărui de pui marinate în sos de iaurt și lămâie

frigarui

Ingrediente:
400 gr piept de pui (franjuri de pui)
2 iaurturi simple
2 catei de usturoi
1 lamaie netratata
O mana de coriandru proaspat (sau patrunjel)
Sare
Piper

Mod de Preparare - Pregatiti marinada: intr-un castron de salata, puneti iaurturile, cateii de usturoi zdrobiti, coaja si sucul de lamaia netratata, sarea, piperul si amestecati. Adaugati coriandru/patrunjel tocat (pastrati putin pentru final). Taiati pieptul de pui in cuburi si adaugati-l la marinada. Amestecati, infoliati si lasati sa se odihneasca cel putin 2 ore la frigider. Odata ce a trecut acest timp, scurgetți bucatiile de pui de mariada si intepati-le pe frigarui. Asezati-le pe o tava de copt acoperit cu hartie de copt si gatiti timp de 5 minute pe fiecare parte, in cuptor. Setati functia „gratar”. Gata! Presarati frigaruile cu coriandru/patrunjel tocat si savurati imediat!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web