Dorohoi News Logo

Tocăniță de pui cu ardei și bacon

1

Ingrediente:
500 g carne de pui
60 g kaizer sau slaninuta afumata
1 ceapa mare
3 ardei am pus si gras si kapia
4 catei de usturoi
1 lingura boia dulce
piper
sare
ulei
200 ml vin alb sec

Mod de Preparare: Intr-o cratita incingem 2-3 linguri de ulei si prajim bucatile de carne pana isi schimba culoarea. Apoi se adauga kaizerul, lasam la prajit cateva minute. Apoi se adauga ceapa si usturoiul se adauga si ardeii si calim cateva minute compozitia dupa care se adauga vinul lasam 2-3 minute apoi adaugam apa cat sa acopere tot. A fiert totul sub capac aproximativ 15 minute nu lasam mai mult ca nu-mi place sa se inmoaie foarte tare ardeii sa fie fierti dar nu flescaiti, kapia fierbe destul de repede. Va sfatuiesc sa folositi carnea dezosata, se face mult mai repede si la orice mancare de pui puneti intotdeauna afumatura da un gust excelent mancarii.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web