Dorohoi News Logo

Langoși umpluți cu brânză

langosi

Ingrediente:
1 kg faina
200 ml de ulei
3 oua
50 g drojdie
lapte
4 linguri zahar
zahar valinat

Mod de Preparare: Se face o coca (din ingredientele de mai sus) pufoasa si elastica, se lasa sa se odihneasca (acoperit cu un prosop), pana cand incepe sa creasca in volum. Se intinte o foaie (nu prea groasa) si dai forma dorita (in cazul meu, am folosit un pahar), se mai lasa cateva minute sa rasufle si se pun la prajit (in mult ulei), 2-3 minute pe fiecare parte. Le scoateti pe o un servetel de bucatarie si sunt numai bune de papapt. Cutie de branza feta rasa amestecata zahar (dupa gust) si arome; coaja de lamaie si zahar valinat. Intindem aluatul bine, taiem dreptunghiuri (nu prea mici)si se pune cate o lingura din compozitia de branza pe (mijlocul) fiecarui dreptunghi. Se inveleste umplutura apasand coca pe margini si se mai lasa cc 10 minute (sa mai creasca) si-i prajim la foc potrivit pana se rumenesc si prind o culoare frumos aurie.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web