Dorohoi News Logo

Tartă cu cremă de vanilie și căpșuni

tarta-cu-capsuni

Ingrediente:
225 g faina
150 g unt
75 g zahar sau zahar brun
1 albus

Umplutura:
1 plic de budinca de vanilie
300 ml lapte
200 capsuni
1/2 plic gelatina

Mod de Preparare: Se amesteca zaharul cu untul apoi se pune faina, se framanta pana se incorporeaza, iar la sfarsit se pune albusul pentru a obtine o coca omogena. Coca se da la frigider 30 de minute invelita in folie de plastic. Se unge cu grasime forma de tarta. Se intinde coca, se pune in forma si se mai da la frigider inca 20 30 minute. Se da drumul la cuptor la 180°C. Se coace aproximativ 30 de minute. Verificati dupa 20 de minute daca este gata Se face budinca conform instructiunilor de pe cutie. Uitati-va daca trebuie sa puneti zahar sau nu. Se toarna sarlota calda in crusta si se lasa sa se racesca Se taie fructele si se aranjeaza dupa peferinta. Se pensuleaza cu gelatina aproape rece. Se poate servi si cu frisca.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web