Dorohoi News Logo

Ciulama cu piept de pui și ciuperci

Ciulama-de-pui-cu-ciuperci

Ingrediente:
600g ciuperci
1 piept de pui
1 ceapa
1 lingura faina
3 linguri smantana
4 catei de usturoi
vegeta dupa gust
pantrunjel,
putin spanac,
sare si piper dupa gust

Mod de Preparare: Spalam ciupercile si le curatam. Curatam 2 catei de usturoi. Intr-o oala punem apa cu sare, o dam in clocot si punem la oparit ciupercutele, spanacul si doi catei de usturoi-lasam la fert pt 5 -10 minute. Separat se ferbe pieptul de pui. Dupa ce s-au fiert, punem ciupercile in strecurator la scurs iar cand sunt scurse le taiem in marimi mai micute. Curatam ceapa, o tocam marunt si o punem la calit intr-o cratita cu ulei. Cand ceapa devine sticloasa, adaugam si ciupercutele taiate si pieptul de pui. Condimentam cu o lingura de vegeta, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba 30 minute. Intr-un castronel punem o lingura de faina si 3 linguri de smantana si amestecam pana la omogenizare. Cu 10 minute inainte de a lua ciulamaua de pe foc, adaugam smantana si faina omogenizate in prealabil si amestecam continu. Cand ciulamaua este gata, o luam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat murant. Amestecam si este gata de servit.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web