Dorohoi News Logo

Salată de pui cu ardei copți

salata

Ingrediente pentru 3-4 portii:
700 gr piept de pui taiat cubulete
3-4 linguri de masline negre, sarate
3 ardei copti (la borcan, in otet)
1 ardei gras mic si rosu
10 rosii cherry
o ceapa mica
2 felii groase de branza feta
jumatate de lingura de busuioc uscat (ori verde si tocat marunt)
sare, piper
paine prajita

Mod de Preparare: Bucatelele de pui se pun in tigaia incinsa si se prajesc 10-15 min, pana devin rumene. In rastimpul asta, ceapa o tai solzisori, ardeii copti ii cureti de samburi sii ii tai cubulete, la fel si ardeiul gras si branza. Rosiile le tai pe din doua. Cand carnea e facuta, o lasi sa se raceasca, apoi pui toate ingredientele intr-un bol si amesteci. Condimentezi dupa gust. Eu n-am mai simtit nevoia decat de foarte putina sare (branza si maslinele erau oricum sarate) si nici de otet, fiindca se simtea numai cat trebuie cel de la ardeii copti, dar am pus busuioc, ador busuiocul! Servesti cu paine prajita. Pofta buna!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web