Dorohoi News Logo

Pui cu susan

pui-shanghai

Ingrediente:
o caserola pulpe inferioare (6-7 pulpe)
3 linguri susan
o lingura pesmet
o lingura faina
1 ou
2 linguri ulei
o lingurita boia dulce
sare, piper
putin unt

Mod de Preparare: Se amesteca maizena cu pesmetul 2 linguri jumate de susan si se bate separat oul. Pulpele se curata de piele, se spala si se cresteaza din loc in loc. Se dau mai intai prin ou, apoi prin praful de pesmet cu susan si faina si se pun intr-un vas de yena foarte bine uns cu unt. Pui sare si piper dupa gust. Dai la cuptorul preincalzit pana se rumenesc bine pulpele (eu le-am tinut 1h 30min la 180 grade prima jumatate de ora si apoi la 200 de grade). La jumatatea timpului, le poti intoarce de pe o parte pe alta. Cu 10 min inainte de a le scoate, se unge fiecare pulpa cu o pensula de silicon inmuiata in 2 linguri de ulei cu o lingurita de boia si se mai presara restul de susan. Se servesc calde, in cazul de fata cu o garnitura de salata de cruditati. Pofta buna!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web