Dorohoi News Logo

Crap pane cu sos alb

crap-pane

Ingrediente:
un crap de 1 sau 2 kg
4 linguri faina
2 linguri malai
2 lamai
cimbru uscat
4 caciulii usturoi
200 ml iaurt
1 legatura marar verde
sare
piper.

Mod de Preparare: Se taie pestele in bucati medii si se trece printr-un jet de apa rece dupa care se tamponeaza cu servetele. Intr-o farfurie se amesteca faina, malaiul, cimbrul uscat, sarea si piperul. Se trece pestele prin aceasta compozitie si se pune la prajit intr-o tigaie. Dupa ce pestele a prins o culoare aurie se scoate deoparte. Pestele prajit se pune intr-o tava (unsa cu putin ulei) impreuna cu mararul taiat marunt deasupra si se stropeste cu zeama de lamaie. Se lasa la cuptor aproximativ 5 minute. Separat se face sosul din usturoiul pisat marunt si iaurtul. Pestele se serveste impreuna cu sosul alb.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web