Dorohoi News Logo

Salată din piept de pui cu grapefruit

Salata

Ingrediente:
1 piept de pui
1 telina mica
1 sfecla rosie, mica
o jumatate grapefruit roz
maioneza din 2 galbenusuri
2 linguri smantana
sare, piper

Mod de Preparare: Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare, apoi se taie fasii. Telina si sfecla curatate si spalate, se taie in betisoare foarte subtiri. Grapefruit-ul se curata de coaja si de pielita alba. Vom folosi doar pulpa taiata in bucati mici.
Preparam maioneza din: 2 galbenusuri 200 ml ulei, o lingurita mustar, sare, piper si zeama de lamaie - dupa gust. La sfarsit o amestecam cu smantana. Punem totul intr-un bol, adaugam maioneza, saram, piperam si amestecam. Servim salata rece

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web