Dorohoi News Logo

Muffins cu mere și fulgi de ovăz

Briose-cu-mar-si-fulgi-de-ovaz

Ingrediente:
3 mare razalite
2 albusuri de ou
1 cana lapte batut
1 cana fulgi de ovaz
1 1/2  cana faina (faina integrala daca aveti)
½ cana de stafide
¼ cana miere albine
1 ½ lingurita praf de copt
1 ½ lingurita scortisoara
½ lingurita sare
2 linguri unt

Mod de Preparare: Se amesteca toate ingredientele uscate, incepand cu faina si praful de copt. Se amesteca toate ingredientele (umede) lichide. Apoi se amesteca ingredientele uscate cu cele lichide si se adauga la sfarsit marul razalit. Se unge tava de muffins cu ulei (sau se folosesc hartii speciale de muffins) apoi se aseaza compozitia in tava. Se da la cuptor fiecare tura cam 10-15 minute (atentie sa nu le lasati prea mult sa se arda), apoi se scot muffins-urile din tava, se spala tava, se unge din nou cu ulei si se pune o alta tura de muffins la cuptor.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web