Dorohoi News Logo

Bulgărași de morcovi cu nucă

bulgarasi

Ingrediente:
1 cană morcovi rași mărunt
1 linguriță extract de vanilie
1 cană nuci măcinate
1 cană tărâțe de ovăz
½ cană unt de arahide
¼ cană îndulcitor natural
1 linguriță scorțișoară
1 praf de sare

Mod de preparare: Amesteci morcovii cu nucile măcinate și cu ovăzul. Adaugi untul de arahide, îndulcitorul, extractul de vanilie, scorțișoara și sarea. Amesteci bine toate ingredientele până când obții o compoziție omogenă. Lași amestecul să se odihnească în frigider 30 de minute pentru îngroșarea compoziției. După ce amestecul s-a răcit, iei câte o lingură din compoziție și formezi bile mici. Într-o tavă acoperită cu hârtie de copt, așezi biluțele și o dai la frigider încă 30 de minute până se întăresc.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web