Dorohoi News Logo

Chifteluțe cu ciuperci

chiftelute-cu-ciuperci

Ingrediente:
150 g. ciuperci Champignon
400 g. cartofi fierti
40 g. cascaval
2 oua
2 linguri rondele ceapa verde
ulei pt prajit
sare
piper

Mod de Preparare: Se servesc cu iaurt si verdeata sau o crema de branza cu iaurt! Se rad cascavalul, cartofii, si ciupercile, se amesteca bine apoi oualele, ceapa rondele sarea si piperul. Am pus o lingura rasa de gris pt ca mi s-a parut cam moale compozitia, se prepara circa 8 chiftelute se dau prin faina si se prajesc in ulei 6 min. pe fiecare parte. Se scot pe un prospo de hartie absorbant!

crema garnitura: 3-4 ridichi date pe razatoare mare, 200 gr. branza de vaci 300 gr. iaurt grecesc, 1 lingura rondele ceapa verde, sare, piper.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web