Dorohoi News Logo

Tocăniță de pui cu ciuperci

pui-ciuperci

Ingrediente:
3-4 pulpe de pui - se pot folosi si dezosate
300 g. ciuperci
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
50 gr. unt
2 linguri de faina
1 pahar de vin alb
4 linguri de bulion
1 jumate pahar cu apa
sare
curry

Mod de Preparare: Carnea se condimenteaza bine si se lasa putin timp sa se odihneasca se prajesc in putin ulei incins se intorc si pe o parte si pe alta e asa maronie datorita condimentelor. Se scoate carnea pe o farfurie ceapa taiata si usturoiul se calesc in uleiul aromatizat de condimente. Se adauga carnea peste ceapa aurie se stinge cu vin se adauga bulionul si apa. Se adauga ciupercile calite in unt se mai adauga condimente daca este cazul se acopera oala si se lasa sa mai scada vreo 10 minute.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web