Dorohoi News Logo

Pizza la tigaie

pizza

Ingrediente:
80 g salam sau șuncă
Câteva felii de pâine
100 g cașcaval
4 ouă
50 ml lapte
1 roșie
1 lingură ketchup
1 lingură ulei
Sare și piper după gust
Oregano sau alte ierburi tocate

Mod de preparare: Într-un bol încăpător se bat ouăle împreună mirodeniile, sarea și piperul. Se adaugă treptat și laptele, apoi se prepară feliile de carne, iar roșia se taie în rondele, cât mai subțiri. Într-o tigaie se încinge uleiul, iar feliile de pâine se înmoaie în amestecul obținut anterior din ou și se pune în tigaie. Se toarnă amestecul rămas deasupra și apoi se acoperă cu un capac. Feliile de pâine se gătesc la foc mic, apoi se întorc și se ung cu ketchup. Se adaugă oregano, brânza, feliile de salam sau șunca, în funcție de preferințe și roșiile. Deasupra se mai presară cașcaval. Se acoperă din nou cu capac și se gătește până când brânza se topește. Se lasă timp de 15 minute pe foc, apoi este gata de consumat alături de cei dragi.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web