Dorohoi News Logo

Rulouri umplute cu sos de roșii, șuncă și mozzarella

1

Ingrediente:
1 aluat de pizza
2 felii de șuncă
6 lingurițe de sos de roșii
4 linguri mozzarella rasă
piper
oregano
1 ou
mac
susan

Mod de Preparare: Desfaceți aluatul de pizza și tăiați-l în 4. Formați bile de aluat și întindeți-le pentru a obține cercuri. Tăiați o fantă în stânga și una în dreapta. Întindeți 1 linguriță de sos de roșii în centru, lăsând puțin spațiu pe margini. Se condimentează cu piper și se stropește cu oregano. Adaugați șunca tăiată bucățele și acoperiți cu mozzarella rasă. Pliați marginea stângă peste umplutură, apoi marginea dreaptă peste ea. Ciupiți marginea de sus și marginea de jos. Repetați procedeul cu celelalte cercuri de aluat apoi așezați-le pe o tava de copt acoperită cu hârtie de copt. Ungeți cu ou bătut. Se presară oregano, mac și susan. Adăugați mozzarella în centru pentru un miez moale. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 35 de minute. Verificați coacerea. Gata, rulourile voastre sunt gata!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web