Dorohoi News Logo

Buturugă cu nucă de cocos și fructul pasiunii

buturuga-exotica

Ingrediente:
Blatul:

4 albușuri
100 gr zahăr
4 gălbenușuri
1 linguriță extract de vanilie
100 gr de făină
15 gr nucă de cocos rasă

Crema:
150 ml smântână 30% grăsime
250 gr de mascarpone
100 ml smântână de cocos
40 gr zahăr
1 linguriță extract de vanilie
3 fructul pasiunii
15 gr nucă de cocos rasă

Mod de Preparare: Bateți albușurile. Adăugați zahărul și bateți din nou. Când s-a încorporat bine adăugați gălbenușurile și vanilia și amestecați bine. Incorporați în amestec faina cernută și nuca de cocos rasă folosind o spatulă. Transferați aluatul pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt, unsă. Puneți smântâna la congelator. Coaceți pandișpanul timp de 12 minute la 180°C. Scoateți apoi din cuptor, acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să se răcească. Bateți smântâna rece, smântâna rece de cocos, mascarpone, vanilia și zahărul până obțineți o textură foarte compactă. Întindeți crema (păstrați puțin pentru mai târziu) pe pandișpan și presărați nucă de cocos rasă. Întindeți pulpa de fructul pasiunii (păstrați puțin pentru mai târziu) pe toată suprafața. Rulați ușor pandișpanul. Transferați pe platoul de servire. Acoperiți rulada cu cremă și presărați nucă de cocos rasă. Adăugați puțină pulpă de fructul pasiunii deasupra și decorați cu jumătate de fructul pasiunii. Dați rulada la frigider până la momentul servirii.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web