Dorohoi News Logo

Salată bulgărească

salata

Ingrediente:
o salata verde,
2 rosii,
2 castraveti,
1 ardei gras verde,
100 g sunca de praga,
100 g branza telemea,
50 g masline negre,
2 oua.

Dressing:
ulei,
eama de lamaie,
sare,
piper.

Mod de Preparare: Oualale se vor pune la fiert in apa rece si se vor fierbe 5 minute. Toate legumele se spala. Salata verde se rupe cu mana sau cu un cutit de plastic. Rosiile, ardeiul gras si castravetii se taie cubulete. Sunca de praga se taie fasii lungi de 5 cm. Incepem sa aranjam ingredientele intr-un castron mare sau in doua mai mici. La baza aranjam salata verde, adaugam rosiile, castravetii, ardeiul gras. Apoi sunca de praga, branza faramitata, maslinele si la urma oualele taiate rondele. Se adauga dupa gust ulei, zeama de lamaie sare si piper.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web