Dorohoi News Logo

Chec aperitiv cu somon afumat

chec-aperitiv

Ingrediente:
3 ouă
200 gr de făină
11 g praf de copt (1 plic)
1/2 linguriță piper
100 ml de lapte
10 ml ulei de măsline
250 gr somon afumat
11 gr cepșoară
1 lămâie (coaja de 1 lămâie, suc de 1/2 lămâie)

Mod de Preparare: Colectați coaja de la 1 lămâie și sucul de la 1/2 lămâie. Tăiați feliile de somon afumat în bucăți mici și tocați cepșoara. Amestecați ouăle, sucul de lămâie, făina, praful de copt și piperul. Adăugați uleiul și amestecați, apoi tunați laptele puțin câte puțin și încorporați bine. Adăugați coaja de lămâie, somonul afumat și cepșoara în aluat și amestecați bine. Turnați aluatul în tava unsă de chec. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute la 180°C. Gata! Serveste-l cald sau rece.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web