Dorohoi News Logo

Salată de somon

salata-salmone

Ingrediente:
1 buc medalion somon,
2 buc rosii,
2 buc cartofi fierti,
2 buc ceapa verde,
1/2 lamaie,
2 linguri ulei de masline,
sare,
piper,
frunze de salata verde si masline pentru decor.

Mod de Preparare: Se va pune o cratita cu 1 litru de apa la fiert. In momentul cand incepe sa fiarba, adaugam somonul taiat in bucati cat mai mici. Se lasa sa fiarba 5 minute la foc mic. Cartofii fierti se vor taia in bucatele mici, la fel rosiile si ceapa verde. Intr-un castron amestecam somonul racit, cartofii, ceapa, rosiile, uleiul si zeama de la o jumatate de lamaie. Condimentam cu sare si piper. In boluri separate, la baza folosim salata verde, adaugam salata de somon si ornam cu masline negre si felii de lamaie.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web