Dorohoi News Logo

Foietaj cu morcovi, ardei și roșii

morcovi-ardei-si-rosii

Ingrediente:
1 aluat de foietaj patrat
3 oua
200 ml smantana
100 ml lapte
un praf de sare
un praf de piper
o jumatate de lingurita nucsoara rasa
3 morcovi (250 gr)
1/2 ardei rosu
1/2 rosie
masline negre

Mod de Preparare: Puneti ouale, smantana, laptele, sarea, piperul si nucsoara intr-un bol si amestecati bine. Adaugati morcovii rasi sau mixati si amestecati. Puneti aluatul intr-o tava unsă, taiati excesul de aluat si turnati compozitia pregatita anterior peste el. Introduceti la cuptor 30 de minute la 180° C. Scoateti din cuptor. Taiati legumele in rondele si aranjati-le deasupra. Puneti iar la cuptor pentru inca 25 de minute la 180° C.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web