Dorohoi News Logo

Ananas cu ciocolată

1

Ingrediente:
1 ananas
150 gr de ciocolată topită
semințe de susan
nucă de cocos rasă
migdale feliate

Mod de Preparare: Curățați ananasul și tăiați-l în felii. Scoateți centrul. Puteți folosi și felii de ananas în sirop, dar scurgeți-le anterior. Intre timp, topim ciocolata la cuptorul cu microunde sau la Bain-Marie. Pregătiți o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Luați o felie de ananas și scufundați-o în ciocolata topită până la jumătate. Așezați-o pe tava de copt și presărați migdalele tăiate. Procedați la fel și cu celelalte felii de ananas, uneori presărați cu susan, alteori nucă de cocos rasă. Lăsăm să stea la temperatura camerei sau la frigider până se întărește ciocolata și savurăm! Savurați!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web