Dorohoi News Logo

Pulpe de pui cu morcovi și cuperci

pulpe-de-pui

Ingrediente:
3 pulpe de pui
500 g ciuperci
6-7 morcovi
2 cepe
250 ml vin alb
piper mozaic din rasnita Kotanyi
o leg patrunjel
boia dulce
2 lg ulei de masline
4 catei de usturoi
sare

Mod de Preparare: Cupercile morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie cubulete. Pulpele se spala si se usuca cu un prospo de hartie dupa care se condimenteaza cu sare, piper mozaic si boia dulce. Intr-o cratita se pune uleiul de masline si se caleste ceapa timp de 5 min. Peste ea se adauga pulpele si morcovii si se mai tin inca 5 min. Adaugam vinul si ciupercile care intre timp au fost fierte in apa cu sare. Se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe la foc potrivit timp de 10 min. Adaugam usturoiul taiat feliute si punem totul intr-o forma de graten. Introducem la cuptor pentru 15-20 minute pana ce pulpele sunt bine patrunse si rumenite frumos. Se presara cu patrunjel tocat fin. Se serveste cu salata de varza alba.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web