Dorohoi News Logo

Wrap cu somon, sandvișul perfect

wrap-cu-somon

Ingrediente:
4 tortilla de grâu
1 friptură de somon proaspăt (sau 4 felii de somon afumat)
1-2 linguriță ulei de măsline
1 praf de sare
1 praf de piper
1 ou fiert
1 salata romana
1 morcov
160 gr cremă de brânză

Mod de Preparare: Puneți somonul într-o farfurie adâncă, stropiți cu ulei de măsline și asezonați. Acoperiți cu folie alimentară și gătiți la cuptorul cu microunde timp de 4 minute. Îndepărtați pielea, apoi fărâmițați somonul. Curățați oul de coajă și fărâmițați-l. Rupeți frunzele de salată verde, spălați frunzele apoi stratificați-le. Rulați totul pentru a tăia salata verde în felii subțiri. Se curăță și se spală morcovul înainte de a-l rade. Întindeți pe fiecare lipie aproximativ 40 gr cremă de brânză în centru. Adăugați deasupra celelalte ingrediente pregătite anterior. Aveți grijă să nu umpleți prea mult lipia. Îndoiți partea inferioară peste umplutură, apoi cele două părți și rulați totul. Înveliți în folie alimentară apoi puneți la frigider (dacă vreți să le mâncați mai târziu).

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web