Dorohoi News Logo

Tartă Portugheză

tarta

Ingrediente:
1 pachet de aluat de foietaj
500 ml lapte
coaja de lamaie
1 plic de zahar vanilat
250 gr zahar
60 gr amidon
6 galbenusuri
scortisoara pudra (optional)

Mod de Preparare: Turnati laptele intr-o cratita. Adaugati zaharul vanilat si coaja de lamaie si lasati sa se infuzeze 10 minute la foc mediu. Combinati amidonul de porumb si zaharul intr-un castron. Luati laptele de pe foc. Adaugati amestecul de amidon de porumb si zahar si amestecati bine cu un tel. Se adauga galbenusurile si se amesteca din nou. Puneti cratita pe foc pentru se a ingrosa amestecul. Desfaceti aluatul de foietaj si puneti-l in tava unsa si pudrata cu faina. Turnati preparatul pe foietaj, neteziti suprafata si coaceti 30 de minute la 180° C. Gata!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web