Dorohoi News Logo

Pulpe de pui cu legume și bere

pulpe-de-pui

Ingrediente:
5 pulpe de pui
10 ciuperci champignon
4 morcovi mari
2 cepe
250 ml bere
4 catei de usturoi
Piper
Sare
Patrunjel verde
Putin ulei

Mod de Preparare: Pulpele de pui se spala bine si se usuca cu un prosop de hartie, se portioneaza (separand partea superioara de cea inferioara), se condimenteaza cu sare si piper ceapa se taie marunt si se pune la calit cu cateva linguri de ulei se pun pulpele sa se caleasca putin se adauga morcovul taiat feliute sau cubulete si se lasa sa fiarba putin se adauga apoi ciupercile taiate cubulete, usturoiul taiat marunt si berea se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba 15 min
se transfera apoi intr-un vas termorezistent, se aseaza bucatile de carne, legumele si sosul rezultat
se pun la cuptor pentru 40 min pana cand preparatul se va rumeni frumos se presara patrunjel dupa ce se scoate din cuptor. Serviti acest preparat gustos alaturi de o salata de varza cu morcov si dovlecel.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web