Ingrediente:
Pentru brownie:
200 gr ciocolata neagra
85 gr unt
50 gr zahar
50 gr faina
4 oua
Pentru miezul de nuca de cocos:
250 gr nuca de cocos rasa
400 ml lapte condensat indulcit
Pentru ganache-ul de ciocolata:
200 ml de smantana
200 gr de ciocolata neagra
Mod de Preparare:
Pregatiti brownie: topiti ciocolata si untul. Amestecati ouale si zaharul. Asteptati ca amestecul sa devina alb, apoi adaugati faina. Incorporati untul si ciocolata. Turnati aluatul intr-o forma de copt cu balamale in care ati pus hartie pergament unsa cu unt si coaceti 30 de minute in cuptor la 180° C. Lasati sa se raceasca.
Pregatiti inima de cocos: Amestecati laptele condensat cu nuca de cocos rasa pentru a forma o pasta. Presati compozitia deasupra blatului folosindu-va de o lingura. Puneti la frigider 30 minute.
Pregatiti ganache-ul de ciocolata: incalziti smantanta intr-o cratita apoi turnati-o fierbinte peste ciocolata si amestecati pentru a obtine o textura neteda. Turnati ganache-ul peste compozitia de nuca de cocos. Puneti la frigider 2 ore.