Dorohoi News Logo

Chifteluțe din dovlecel

chiftelute-de-dovlecei

Ingrediente:
2 dovlecei
2 oua
pesmet
3 felii paine
2 lingurite boia dulce
patrunjel
2 catei usturoi
ulei
sare
piper

Mod de Preparare: Se curate dovleceii de coaja, se scot samburii si se dau prin razatoare. Peste dovlecelul razuit se adauga trei lingurite sare si se lasa 15 min. Se stoarce dovlecelul din apa care a lasat-o si se pun intr-un vas si se adauga ouale, feliile de paine inmuiate in apa si stoarse bine, boia, sare, piper, patrunjel iar la final pesmetul pentru a face continutul mai pufos. Din mixul obtinut se modeleaza chiftelutele si se pun intr-o tigaie cu putin ulei. Se lasa pana se rumesc. Se pot servi cu cartofi natur.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web