Dorohoi News Logo

Fursecuri cu nucă de cocos

fursecuri

Ingrediente:
100 g fulgi de cocos,
50 g alune,
1/4 lingurita scortisoara,
esenta de vanilie,
3 albuse,
un praf de sare,
150 g zahar.

Mod de Preparare: Amestecam fulgii de cocos cu alunele macinate, scortisoara si esenta de vanilie.
 Albusele se bat cu putina sare pana capata consistenta. Adaugam putin cate putin zahar si batem in continuare pana amestecul devine lucios. Folosind o spatula de plastic sau o lingura de lemn, incorporam usor amestecul de nuca de cocos. Se pun gramajoare pe o tava captusita cu hartie pergament. Se pun la distanta de 3 cm una de alta si se lasa la cuptor 10-15 minute pana se rumenesc. Se vor lasa sa se raceasca pe hartie dupa care se vor scoate cu o paleta sau un cutit lat.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web