Dorohoi News Logo

Chec aperitiv cu bacon

chec-apertiv

Ingrediente:
100 gr bacon afumat 
200 gr de faină
10 gr praf de copt (1 plic)
piper
3 ouă
100 ml ulei de măsline
100 ml de lapte
10 nuci
1 baton de brânză de capră (180 g)

Mod de Preparare: Începeți prin a rumeni baconul câteva minute într-o tigaie, la foc mediu până se rumenește frumos. Spargeți nucile dacă este necesar apoi zdrobiți-le. Tăiați brânza de capră în bucăți mici. Începeți prin a amesteca ingredientele uscate, într-un castron mare de salată: făina, praful de copt și piperul. Adăugați apoi ouăle și uleiul de măsline și amestecați bine. Turați laptele puțin câte puțin și încorporați bine în aluat. La final adăugați nucile zdrobite, brânza tăiată bucățele și baconul rumenit. Amestecați totul bine. Turnați aluatul într-o formă de tort unsă și coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 40 până la 45 de minute (verificați gătirea). Gata! Savurați!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web