Dorohoi News Logo

Fondant de ciocolată la Air Fryer

2

Ingrediente:
200 gr ciocolată neagră
150 gr de unt semisat
150 gr de zahăr
4 ouă
100 gr de făină
aromă de vanilie (opțional)

Mod de Preparare: Spargeți ouăle în bolul de salată și adaugați zahărul. (Puteți adăuga aromă de vanilie la acest pas dacă alegeți să o utilizați) Bateți până când amestecul face puțină spumă. Adăugați făina dintr-o dată. Bateți pentru a obține o pastă omogenă.Dați deoparte. Într-o cratiță puneți ciocolata ruptă în bucăți și adăugați untul tăiat bucățele. Topiți totul la foc mic. În caz contrar, topiți amestecul în cuptorul cu microunde. Adăugați amestecul topit la aluatul anterior. Amestecați cu telul. Puneti aluatul în vasele Ramekins după ce le-ați uns cu unt. Puneți vasele Ramekins în friteuza cu aer setată la 210°C. Gătiți timp de 6 până la 7 minute pentru a obține un miez curgător.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web