Dorohoi News Logo

Drob de pui delicios

1

Ingrediente:
500 gr de ficat de pui
500 gr de carne de pui (piept sau pulpe dezosate)
2-3 ouă;
1 legătură mare de ceapă verde;
1 legătură de mărar;
1 legătură de pătrunjel;
sare, piper, după gust.

Modul de preparare: În primul rând, ficatul și carnea de pui trebuie fierte. Ulterior, trebuie tocate mărunt sau trecut prin mașina de tocat. La rândul ei, ceapa verde, mărarul și pătrunjelul trebuie tocate fin. Acestea trebuie călite ușor într-o tigaie cu puțin ulei. Verdețurile călite, carnea, ouăle, sarea și piperul trebuie amestecate într-un bol mare. Ulterior, compoziția trebuie turnată într-o formă de copt tapetată cu hârtie de copt. Compoziția se coace într-un cuptor preîncălzit la 180°C timp de 40-50 de minute. Drobul trebuie scos în momentul în care capătă o crustă crocantă.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web