Dorohoi News Logo

Cheesecake cu brânză de vaci și căpșuni

1

Ingrediente pentru blat:
250 g de biscuiti digestivi
200 g unt topit
2 lingurite cacao
jumătate de lingurita scortisoara

pentru umplutură:
400 g frisca dulce batuta tare
500 g branza de vaci
200 g de zahar tos
1 esenta de vanilie
1 pliculet gelatina dizolvat in 1/4 cana apa (sau 2 plicuri daca scrie pe plic pt 250 ml de lichid)
2 cani de capsuni taiate cubulete

Mod de Preparare: Se pune gelatina in 1/4 cana apa rece cam o ora. Biscuitii se sfarama in mixer, se amesteca cu untul topit, cacao si scortisoara. Apoi se aseaza in forma de tort si se piseaza bine. Se amesteca gelatina (topita dupa instructiunile de pe pachet) cu branza de vaci. Frisca se bate tare. Se amesteca apoi cu braza de vaci si cu capsunile pisate. Se asambleaza tortul. Se da la rece peste noapte. Serviti tortul ornat cu felii de capsuni.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web