Dorohoi News Logo

Chipsuri de dovlecel la Air Fryer

chipsuri-de-dovlecel

Ingrediente:
1 dovlecel (mediu)
2 ouă
60 gr pesmet
40 gr parmezan
sare
piper
1 linguriță de oregano
1 linguriță praf de usturoi
1 lingură de ulei

Mod de Preparare: Spălați apoi tăiați dovlecelul în felii. Puteți folosi o mandolină sau un cuțit. Amestecați pesmetul, parmezanul, usturoiul, sarea, piperul și oregano. Înmuiați feliile de dovlecel în ou bătut, apoi în amestecul de pesmet. Pulverizați ulei sau ungeți tava friteuzei cu aer apoi puneți dovleceii dați prin pesmet, distanțați unul de celălalt. Pulverizați (sau ungeți) cu ulei din nou. Coaceți chipsurile de dovlecel timp de 8 minute la 200°C în modul Air fry.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web