Dorohoi News Logo

Sangria albă (cu vin alb)

sangria

Ingrediente:
750 ml vin alb sec
500 gr capsune
1 portocala
1 lamaie verde
6 caise
40 gr zahar brun
330 ml limonada

Pentru cuburile de gheata:
fructe rosii
frunze de menta

Mod de Preparare: Taiați cateva capsune mici in jumatati. Luati frunze mici de menta. Taiati portocala si lamaia verde in felii. Taiați capsunele si caisele in 4. Puneti limonada in frigider. Intr-o forma de cuburi de gheata, puneti capsunele mici taiate in jumatate si frunzele mici de menta. Acoperiti cu apa si puneti iîn congelator pentru cel puțin 2 ore, pentru a se forma cuburi de gheata. Intr-un castron mare de salata, amestecati vinul alb sec cu zaharul brun. Adaugati feliile de lamaie si portocala, bucatile de capsune si caise. Se amesteca si se pune la rece o ora. Se adauga limonada si se amesteca. Serviti cu cuburi de gheata si cateva frunze proaspete de menta!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web