Ingrediente:
80 gr unt
70 gr faina
250 ml lapte
sare
piper
5 oua
2 felii de somon afumat
150 gr crema de branza
marar
Mod de Preparare: Se topeste untul intr-o craticioara, apoi se adauga faina putin cate putin, amestecand cu un tel. Apoi, adaugati laptele putin cate puțin in timp ce amestecati cu telul. Se adauga sare si piper si se amesteca. Se separati albusul de galbenusuri. Adaugati galbenusurile 1 cate 1 la amestec in timp ce amestecati aluatul. Taiati feliile de somon afumat si tocati mararul si adaugati-le la amestec impreuna cu crema de branza. Bateti albusurile spuma. Amestecati albusurile putin cate putin in aluat. Se toarna aluatul in ramequins unse si pudrate cu faina. Puneti vasele in cuptorul incins timp de 15 minute la 180° C. Cand sunt gata, nu le scoateti imediat din cuptor. Opriti focul si lasati usa cuptorului deschisa timp de 10 minute. Scoateti vasele din cuptor si serviti!