Ingrediente:
1 piept de pui dezosat
100 gr. susan
2 linguri sos soia
2 oua
jumatate de lamaie
2 lingurite mustar
100 ml. ulei (preferabil de masline)
amidon
o leg. marar verde
sare, piper
Mod de Preparare: Se spala pieptul de pui si se taie felii punandu-se cateva firicele de sare pe ei si se lasa la rece 10 minute. Se bat ouale bine si se amesteca cu sosul de soia, cu mustarul si cu mararul tocat. Cand sunt bine omogenizate se pune sarea, piperul si se stoarce lamaie amestecandu-se continuu. Dupa ce s-au amestecat bine se toarna amidonul si o lingurita de susan. Pasta obtinuta trebuie sa aibe consistenta smantanii. Se pune uleiul la incins intr-o tigaie, se dau bucatelele de pui prin amidon, apoi prin pasta de oua si inainte de a se pune in tigaie se dau prin susan. Se lasa la prajit (puiul se prajeste la foc mic) pe ambele parti pana cand primeste o culoare aurie. Garnitura perfecta este orezul.