Ingrediente:
450 gr crema de branza gen Philadelphia
400 gr lapte condensat dulce
3 oua
2 linguri amidon
coaja rasa de la 1 lamaie netratata
Gemul de fructe rosii:
400 gr de fructe rosii
50 gr zahar
sucul de la 1/2 lamaie
2 lingurite amidon
Mod de Preparare: Intr-un bol puneti crema de branza, ouale, coaja de lamaie si amidonul de porumb. Adaugati laptele condensat dulce. Se amesteca pentru a avea o compozitie omogena. Se toarna in forma de copt unsa cu unt si se coace 30 de minute la 180° C. Lasati sa se raceasca bine inainte de a se scoate din forma.
Gemul de fructe rosii: Intr-o cratita puneti fructele rosii, zaharul si sucul de lamaie. Se incalzeste la foc mediu, amestecand regulat pana cand amestecul fierbe. Gatiti 8 minute. Adaugati amidonul de porumb, amestecati bine si luati de pe foc. Lasati sa se raceasca. Puneti gemul deasupra cheesecake-ului si serviti.